Kesäkuu ja kesätyöt ovat pyörähtäneet käyntiin mukavasti. Viimeisetkin opintopisteet on nyt räpsähtäneet opintorekisteriin ja hyvältä näyttää niin suoritusten määrä kuin saadut numerotkin. Kulunut vuosi oli rankka, mutta voin oikeasti ylpeänä sanoa, että selvisin siitä kunnialla. Vielä ajattelin kesällä itsenäisesti suorittaa kolme opintopistettä ravitsemustieteestä niin on sekin sitten pois alta myöhemmistä opinoista. Voisinkin aloittaa jo vaikka tänään sillä edessä on kolmen yön yötyöputki *huoh, väsyttää jo valmiiksi*...

Töiden ja kouluhomien lisäksi kesällä on luvassa LOMAILUA! Aamukampa on jo käytössä (TJ24!!) ja heinäkuun puolen välin jälkeen luvasa on mökkeilyä, telttailua leirintäalueella, Särkänniemi, Linnanmäki, uimista, herkullista kesäruokaa, ihania ihmisiä ja toivottavasti paljon aurinkoisia päiviä. Sokerina pohjalla vielä pitkä viikonloppu Pariisissa! Ei voi tulla huono kesäloma :)

Asiasta kukkaruukkuun: meidän kissaherra täytti viime viikolla jo yhden vuoden, tässä komian kisulin synttäripotretti:

                          3371800416516833280-normal.jpg

Ja mikä vielä ihmeellisempää, meidän esikoinen täyttää juhannuksena jo 8 vuotta!! Välillä sitä ihmettelee mihin aika oikeastaan katoaa... Ekaluokan todistus oli kaikinpuolin kiitettävä ja siksipä kaverisynttärit järjestetäänkin tänä vuonna pojan toiveesta Snadi Stadissa (Helsingin uusi sisähuvipuisto). Tosin sitä ennen synttäreitä juhlitaan varmasti jo juhannuksena sukujuhlissa. Juhannuksena syntyneen lapsen iloja on epäilemättä lahjojen paljous (ainakin meidän suvussa jossa on tapana joka juhannus kokoontua sukulaisten kanssa yhteen) ja aikuisena synttärit on sitten hyvä lisä muuten vaan juhannusjuhlimiselle :)

Ja sitten meidän pikkupirpana! Voi että :) Onneksi eskarin kevätjuhlissa satoi vettä niin kukaan ei eritysemmin kiinnittänyt huomiota kyynelistä märkään naamaani. Kouluun käytiin tutustumassa jo toukokuussa ja voi sitä ilon päivää kun 1c luokan nimilistassa luki myös parhaan kaverin/serkun nimi! "Tansanianserkut" muuttavat nimittäin takaisin suomeen nyt perjantaina ja heitä onkin odotettu NIIIIIN kovasti. Täytynee lähteä tyttöjen kanssa varmaan yhdessä reppu ja penaaliostoksille tässä kesän aikana :)

Kas, ulkonahan sataa, sataa ropisee ja taisipa salamakin välähtää. Toivottavasti alkukesän helteet tulevat kuitenkin takaisin ennen loman alkua, sillä haluan vielä monta kertaa tänä kesänä Kumpulaan uimaan ja terassille vaikka kahville jos ei muuta. Nyt täytyy kuitenkin mennä hetkeksi sohvalle x asentoon, että jaksaa yöllä valvoa. Adios amigos!