Alkaa tää tulosten odotus jo hermostuttaa. Yksi yö näin unta, että pääsin sisälle AMK:hon ja sitten tulikin viesti "Pahoittelemme, että postitimme teille väärän kirjeen eilen. Teidän pisteenne eivät valitettavasti riittäneet mihinkään toiveistanne, mitä oikein ajattelit?" Huh, kiva, tunnelmaa nostattava fiilis oli herätä tosta :( Alkaa pikkasen ressata tämä nykyinenkin koulu jo hiukan. Harjoittelu on mennyt ihan mukavasti, mutta kaiken  hensuiluun (henkilökohtaisen näyttösuunnitelman tekeminen) liittyvän ja päällä olevan flunssan ja pääsykoe jännityksen jälkeen pillahdin eilen itkuun näytön arvioijani edessä.

Niille jotka eivät tiedä, selvennykseksi, että lähihoitajan aikuiskoulutukseen liittyy näyttötilaisuudet, eli 5 peräkkäistä päivää työssäoppimispaikassa, jolloin näytetään tosielämässä mitä kaikkea osataan hoitotyöhön liittyen. Tämä näyttö tulee etukäteen suunnitella kirjallisesti ja suunnitelma täytyy sitten vielä hyväksyttää sekä työpaikan arvioijalla, että koulun vastaavalla henkilöllä. Ja tässä opettaja tilaisuudessa siis pillahdin itkuun. Kaikki alkoi siitä kun ope kysyi multa yllättäen jotain patofysiologiaan liittyen ja siitä johtaen verenkiertoon ja verenpaineeseen ja lopulta olin ihan lukossa enkä enää tajunnut mitä kysyttiin saatika, että mitä vastasin väärin. (ja nyt siis tiedän, ja se oli niin hullua, että hävettää. Ei ihme, että tenttasi, piti mua varmaan ihan sekopäänä jonka ei voi antaa valmistua...) Ahdistavaa. Inhoan muutenkin tuollaisia tilanteita, sydän hakkaa ja jännittää ihan hirveästi, enkä todellakaan ollut varautunut mihinkään kysymyksiin :( No, loppu hyvin, kaikki hyvin. Hensu tuli kuitenkin hyväksytyksi, onneksi opettaja tajusi, että osaan kyllä.

Kotielämää... Meidän tyttö täytti keskiviikkona 5vuotta ja kämppä alkaa olla valmis hurjiin prinsessasynttäreihin jotka ovat huomenna. Kakkua pitäis alkaa tässä pian väsäämään, että kerkiää kostua hyvin. Tänään aikaisin kuitenkin nukkumaan jos vaikka pääsisi tästä pirun flunssasta joskus eroon. *niisk*

Näihin odottaviin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää tytön sanoin "Hei, huomenna vois olla sellainen maailman paras päivä, sellainen hauskapäivä ja karkkipäivä ja vielä elokuvailta!!!"  :)