Niin sitä uusi vuosi taas vierähti käyntiin. Olen sitten viime postauksen ahkerasti täytellyt erinäisiä hakemuksia taloudellisen tilanteemme säilymiseksi edes ennallaan, sillä opintotuki ja asumistuki loppuivat valmistuimiseen ja nyt köyhäillään sillä välin kun Kela pohtii jatkoja... Onneksi miehellä töitä riittää, en kai muuten pystyisi kouluja käymäänkään.

Kun joulun pyhät oli selätetty ja syöty ähkyyn asti,  tuli tuossa joulun välipäivinä piipahdettua pari päivää töissäkin. Samalla sain varmistettua kesätyönkin, vaikka aluksi pelkäsin, ettei minua kelpuuteta kun haluan lomailla lasten kanssa heinäkuun.  Onneksi on niin ihana keikkatyöpaikka (lähärikoulutuksen yksi harjoittelupaikka) ja ihana osastonhoitaja :) Oli vähän tavallista jännempää mennä ensi kertaa "ammattilaisena" työpaikalle, vaikka nopeasti asia unohtui työn touhussa.  Samaan aikaan kun olin itse syöpäosastolla töissä, isäpuoltani leikattiin toisessa sairaalassa eturauhassyövän vuoksi :( Tuo syövän pirulainen on kyllä aikamoinen salakavala loinen elimistössä sen olen oppinut huomaamaan. Eilen illalla hänen piti päästä kotiin, mutta toissapäiväisellä vierailulla ei näyttänyt kovin lupaavalta. Täytyykin soitella miten kävi...

Täytyy vielä tarkistaa, mutta käsittääkseni koulu alkaa vasta 23.1. Virallisesti alkaisi 9.1, mutta alkuun on etäopiskelua kirjoista "Vapaaehtoistoiminta -anti, arvot ja osallisuus" ja "Matkalla nykyaikaan -elintason, elämäntavan ja sosiaalipolitiikan muutos Suomessa". Kuulostaa suoraan sanottuna tylsältä, mielummin istuisin koulussa, mutta kai noita pitää ruveta selailemaan kun/jos saa käsiinsä jostain.

Joululomalla on kuitenkin ollut siis ihan leppoisaa. Perheaikaa. Tänään mennään lintsille ihmettelemään mammuttia ja jäähelmiä ja ehkä jopa ulos syömään. Vielä on pari viikkoa ainakin vapaata ja yritän ottaa siitä kaiken irti. Olen jo nähnyt vanhoja kavereita, joita olen laiminlyönyt viime aikoina ja kuntoilunkin meinaan aloittaa heti kun flunssani paranee. Siinä uudenvuoden lupauksia; enemmän aikaa ystäville ja urheilulle tänä vuonna!! Vuosi kuulostaa muutenkin lupaavalle; uusi koulu, kesätyöt sovittuna ja jouluksi (jos luoja suo) Tansaniaa lomalle!!!

Nyt lopettelen ja toivon, että kaikilla muillakin on hyvä fiilis tästä vuodesta! :) Kirjoittelemisiin!

Ps. Jos joku tätä lukee, niin saa jättää kommentin