TADAA! Juuri valmistunut lähihoitaja ja niille ketä ketä kiinnostaa tiedoksi, että opinnnot jatkuvat myös tammikuussa

Pari viikkoa on tosiaan ollut taukoa kirjoittamisessa, mutten todellakaan ole päässyt laiskottelemaan... Suoritin viime viikolla  viimeisen(!) näyttöni, kirjoitin  viikonloppuna 7 sivullista itsearviointia ja tänään vielä hiillyin 1½ tuntia suullisessa arviointitilaisuudessa, huh huh. Hyvillä mielin voin ilmoittaa, että olen nyt sitten kiitettävän arvoinen lähihoitaja sairaanhoidon ja huolenpidon saralla :)

Huomenna laukkaan kouluun ja haen opintorekisteriotteen joka pitää toimittaa AMK:hon kello 16.15 mennessä. Aika viime tippaan taas meni, mutta ihan sama -pääasia, että kaikki lopulta järjestyi :)

Ja tosiaan, en valitettavasti päässyt lukemaan kätilöksi :( Haave jäi neljän pisteen päähän...

Tammikuussa aloitan joka tapauksessa terveydenhoitajaopinnot! Alku pettymyksestä päästyäni alan vähitellen innostua asiasta ja olihan se alunperin mulla toisena vaihtoehtonakin, joten pitäisi kai olla tyytyväinen. Ja sinne pääsin helposti sisään, vaikka hakijoita tilaston mukaan oli jopa 312, ensisijaisiakin 91. 

Nyt lomailen ja valmistelen kotiin joulua, ehkä ennen joulua päivittelen vähän valmistujaistunnelmiakin :) Ihanaa ja NIIN ansaittua! Hyvää joulun odotusta kaikille!