Niin se aika kuluu nopeasti, kohta jo syksy kolkuttelee ovella. Näyttäsi nämä blogi-sivustot taas toimivan, joten on ehkä aika vähän päivittää kuulumisia. Kahden kuukauden kesätyöt sujuivat touko-kesäkuussa suht kivuttomasti (jopa melko nopeastikin) ja sain sen lääkeluvankin hankittua ensi yrittämällä (kirjallinen osuus + lääkelaskukoe). Oli kiva huomata, että omat hoitamisen taidot kehittyivät kesällä entisestään.
Heinäkuun alusta lapset jäivät lomalle päiväkodista ja aloitettiin yhdessä lomailu, ensin ihan täällä Helsingissä (Kumpulan maauimalassa pulikoimassa, kerran lintsillä laitteissa riekkumassa, suomenlinnan kierroksella ja sen sellaisilla pakollisilla kesäjutskilla) ja sitten vähän kotimaan matkailua sukulais&mökkikierroksella Karijoki-Eura-Rauma-Hirvensalmi. Loppuhuipennuksena oli vielä lapsille ensimmäinen Ruotsin risteily jolla olikin oikein mukavaa. Tukholmassa vietimme päivän Gröna Lundin huvipuistossa, joka oli oikein mieluisa kokemus! Nyt onkin sitten alkukesällä ansaitut rahat loppu ja miehellä lomakin.

Minä lomailen lasten kanssa vielä viikon, sitten 13.8 alkaa tytöllä esikoulu ja 14.8 poitsulla KOULU- ensimmäinen luokka! Reppu, penaali ja angry birds kynät on tietenkin tulevalle koululaiselle jo ostettu ja hän odottaa koulun alkamista innolla! Ja arvatkaas mitä?!?! :) Niin odotan minäkin, omaa kouluani siis ekaluokan lisäksi! En ole ollut ihan "rehellinen" teille, sillä jätin tietoisesti kertomatta keväällä yhden jutun. Osallistuin sitten kuitenkin yhteishakuun ystäväni (kiitos Anne <3) ja aviomiehen kannustamana, luin taas niihin kirottuihin pääsykokeisiin ja pääsin kuin pääsinkin nyt toisella yrityksellä opiskelemaan KÄTILÖKSI!!!! Syy miksi en asiaa täällä yleisesti mainostanut oli, että en ehkä olisi kestänyt sitä pettymystä, että joudun kertomaan kuinka en taaskaan päässyt... Mutta nythän tilanne päättyi onnellisesti ja voi pojat, olen asiasta oikeasti onnellinen :) En tosin oikein vieläkään malta uskoa asiaa todeksi, mutta kyllä se totta on :)

Koulu alkaa vasta 27.8, joten kerkeän olla vähän aikaa poitsun kanssa kotona hänen koulu-uraansa aloittamassa.
Tulen varmasti raportoimaan tunnelmia lähempänä, mutta nyt täytyy lähteä pihalle vielä kun aurinko paistaa. Ei ole ollut liikaa näitä aurinkoisia päivänä tänä kesänä nimittäin jos ette ole sattuneet huomaamaan... Kirjoittelemisiin!