Enää 232 op jäljellä surprise

Aika on taas hävinnyt johonkin. Koulutöitä olen saanut tehtyä hyvin ja palautettua ajallaan, hyvä minä! Enää ois tässä opintokokonaisuudessa jäljellä yksi 4min puheen pito, ammatillisuustehtävän loppuun tekeminen ja etiikan ryhmäverkkotentti. Sitten palkitsenkin itseni laskettelureisulla Pyhälle kaveriporukan kesken. Hip hei! Ja maaliskuun puolivälin jälkeen alkaa vihdoin odottamani ammatillinen hoitotyö, johon kuuluu hoitotyön perusteita, anatomiaa ja muuta mielenkiintoista.

Harjoittelun sain tältä keväältä AHOToitua, joten "kesäloma" alkaa tänä vuonna jo 7.toukokuuta. Mulle se tarkoittaa myös kesätöiden alkamista ja parin kuukauden sopparin sainkin vakkarikeikkapaikkaan. Olisin saanut pidempäänkin, mutta koska haluan viettää aikaa myös perheen kanssa, kieltäydyin kohteliaasti ja aloitan lomailun heinäkuun 1.päivä. Sitä odotellessa :)

Ihanaa kun päivät on alkaneet olla kauniita ja aurinkoisia, aamulla kun herää on VALOISAA! Siitä saa kyllä virtaa tähän arkiseen aherrukseen. Tuntuu, että koko talvi on mennyt jossain usvassa. Kaiken kiireen, koulun,kodin ja oman ja miehen työn yhteensovittaminen on ollut aika hankalaa, varsinkin kun flunssakierre on tänä talvena ollut melkoinen ja voimat senkin vuoksi vähissä. Aina pitää myös miettiä mistä joustaa tai luopuu -yöunista, harrastuksista, ystävien näkemisestä vai keikkatöistä, eli rahasta... Uskon nyt kuitenkin, että vähitellen helpottaa näillä kaikilla osa-alueilla vaikka kalenteri näyttääkin vielä parin kuukauden ajan aika kaaokselta.

Olen salaa miettinyt, pitäsikö hakea vielä kerran opiskelemaan kätilöksi... Nyt olisi yhteishaku, mutta jos pääsisin sisään, se tarkoittaisi opiskelujen pitkittymistä noin vuodella. En usko saavani näistä tämän hetkisistä opinnoista ajallista hyvitystä, ainoastaan saattaisin saada alkuun vähän väljempiä koulupäiviä... Meidän talous ei ehkä kestä sitä. Ja muutenkin, alkaa jo vähän kyllästyttää tämä "sitten kun" elämä ja ajatus sen pitkittämisestä tuntuu kurjalta. Olisi tavallaan kiva jo valmistua ja päästä töihin, ottaa asuntolainaa ja alkaa maksamaan sitä omaa kotia tämän jatkuvasti nousevan vuokran sijaan. Jos tällaisia asioita ei tarvitsisi miettiä, voisin opiskella vaikka koko elämäni. Tai ainakin nyt tuntuu siltä, sillä itse opiskelu on mielestäni kivaa... Minua saa muistuttaa tästä lauseesta myöhemmin jos/kun tuskailen opintoja täällä blogissa :)

Tällaisia ajatuksia tänään, nyt rupean työstämään ammatillisuustehtävää ja koska treffit ystävän kanssa peruuntuivat, lupasin illaksi mennä töihin. Kaikki hyöty pitää ottaa irti miehen kotipäivästä ja koulun etäpäivästä, vaikka se tarkoittaakin, etten tänään juurikaan voi viettää laatuaikaa lasten kanssa :( Tämä on juuri sitä ainaista joustamista ja asioiden punnitsemista. No, huomenna halaan ja pussaan heitä senkin edestä!

Nauttikaa auringosta ja pakkasesta, viikonlopuksi on luvattu +2 astetta. Tervetuloa kevät!