Niin ne vapaapäivät vähenevät, ylihuomenna alkaa nimittäin KOULU!
Kivaa, jännää ja vähän tietty on myös haikeaa luopua tästä luuhaamisesta johon minulla on ollut etuoikeus päivisin nyt lasten koulun ja tarhan alettua pari viikkoa sitten. Poitsun koulu onkin alkanut oikein hyvin, ope on "kiva" ja melkein kaikki vanhat eskarikaverit on samalla luokalla niin mikäs siellä on ollessa. Yllärinä hänen lempiaineeksi on noussut matikka :-o Ei oo kyllä matikkaintoilu ainakaan multa periytynyt...
Tyttönen vuorostaa aloitti esikoulun ja sekin on ollut hänen sanojen mukaansa "tosi kivaa". Heti alkuunsa he tekivät retken korkeasaareen, mikä onkin tietysti oikein kiva tapa aloittaa mitä tahansa. Mahdetaankohan meidän koulusta tehdä retki sinne ensi viikolla???
Oma koulu tosiaan alkaa maanantaina. Kävin siellä tapaamassa opinto-koordinaattoria viime tiistaina ja kiva ylläri oli, että saatan päästä suoraan toiselle lukukaudelle! Kiva juttu! Se tosin varmistuu vasta kun opinnot potkaistaan käyntiin ja saadaan kaiken maailman tunnuksia, joilla sitten pääsee täyttelemään kaavakkeita joissa voi sujuvasti kertoa hallitsevansa jo sitä sun tätä :) Mutta hyvältä joka tapauksessa kuulostaa jos neljästä ja puolesta vuodesta tuleekin "vain" neljä. Huomatkaa ironia...
Samaisella koulukäynnillä selvisi myös se, että ainakin yhden ennakkoon lähetetyn oppimistehtävän voin jättää tekemättä, sillä sen pitäisi 100% varmasti kuittaantua viime kevään ammatillisuus+kliininen hoitotyö kursseilla. Jätin sen siis tekemättä. Sen sijaan lääkehoidon ja anatomian&fysiologian tehtävät tein varmuuden vuoksi. Ja vähän myös muistinvirkistykseksi ja oikeastaan halusinkin vähän jo virittäytyä koulutunnelmiin :) Koulutunnelmista lisää varmasti ensi viikolla.

Huomenna menen muuten verestämään vanhoja muistoja ravintola-alalta, mut on nimittäin buukattu huomiseen Red Bullin järkkäämään mäkiautokisaan tarjoilutelttaan :) Ihan hauskaa varmaan tulee pitkästä aikaa.
Täältä tietoa aiheesta jos jotakuta kiinnostaa tulla katselemaan ihmeellisimpiä kulkuvälineitä:
http://www.redbull.fi/cs/Satellite/fi_FI/Event/3.-Red-Bull-M%C3%A4kiauto-GP-021243213221997


                                           


Ja sitten vielä otsikkoon liittyen, tällainen söpöläinen meillä on tällä hetkellä hoidossa mun ja lasten iloksi, mies ei niinkään välitä :)

                                                             

Nyt lopettelen, ensi viikkoon!

Ja muuten, yli 600 lukijaa jo käynyt, huomasin juuri -VAUTSI VAU!