No niin, en edes viitsi aloittaa tähän päivitysväliin tarvittavaa pahoittelua, koska sitten en muuta kerkeäisi tekemäänkään... Puolustuksekseni haluan vain mainita koulustressin ja viime syksynä iskeneen pari kuukautta jatkuneen päänsäryn. Kävin jopa ensimmäistä kertoo neurologin vastaanotolla ja pään magneettikuvassa! Onneksi mitään kummempaa ei kuitenkaan löytynyt vaan diagnoosiksi tuli tarkemmin määrittelemätön migreeni ja jännityspäänsäryn yhdistelmä. Migreenin estolääkityksellä olen päässyt onneksi siitä piinasta, kesälomalla koetan päästä sitten myös lääkkeistä eroon.

Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan: takana on 66 opintopistettä, kolmas lukukausi kätilöopinnoista on pyörähtänyt käyntiin ja edessä piiitkä kevät ja tavoitteena 34 opintopistettä lisää. Keväällä on vielä edessä mielenterveys- ja päihdetyön harjoittelu (joka ei ainakaan tällä hetkellä ihan hirveästi kiinnosta). Helppoa ei joka tapauksessa tule varmasti olemaan jos meinaan kaiken kunnialla suorittaa :) Kesätyöt tutulla osastolla on jo onneksi sovittuna, joten sen suhteen ei ainakaan tarvitse stressata. Ja vähän lomaakin olen suunnitellut itselleni.

Alkukevät on käynnistynyt viime syksynä roikkumaan jääneellä Kätilötyön perusta -laajalla itsenäisellä oppimistehtävällä. Kiva päästä vähän jo sukeltamaan kätilömaailmaan. Itseäni on entistä enemmän ruvennut kiinnostamaan seksuaalisuus ja naistentaudit. Löysin itseni netistä etsimässä seksologian kursseja tänään aiemmin... Toisaalta nämä ovat varmasti tällaisia opiskeltavien sen hetkisten opintojen mukaan vaihtuvia juttuja. Tänä keväänä opinnoissa on odotettavissa mielenterveyden lisäksi mm. perioperatiivista hoitotyötä, naisen erityisanatomiaa ja gynekologiaa! Ensi syksynä sitten naistentautien harjoittelu!!!

Mitäs muuta? Meidän pikku kollikissamme luopui palleistaan maanantaina. Hyvin näyttää pärjäävän ilmankin vaikka surinkin jo etukäteen mahdollista masentumista. Tänään lapset järjestivät sille häät pehmolelu kissa "Misun" kanssa <3

Tansanian matkaan on alle kuukausi! Kesävaatteita olen jo katsellut sillä silmällä ja lääkäristä on hankittu malarian estolääke. Ei edes harmita niin paljon, etten tänä vuonna kerennyt matkamessuille, kun haaveilun sijaan on luvassa ihan oikeaa aurinkoa. Alkaa nämä -20´C pakkasetkin olla vähän liikaa meikäläiselle. Hyrr!

Eipäs muuta tällä kertaa. Kokeilen pitää blogia vähän enemmän ajan tasalla tästä eteenpäin!