vaipat-normal.jpg

 

Hah hah, tällainen osui taas silmiini ja on se vaan aina yhtä hauska :) Kuvan mukana lähetän tsempit myös kahdelle ystävälleni jotka ovat tällä viikolla aloittaneet lähihoitajakoulussa, onnea matkaan!

Laitoin blogille muuten vähän uudenlaista ilmettä, ehkä enemmän omannäköistäni kuin aiempi, toivottavasti miellyttää myös teitä lukijoita. Blogipohjan nappasin Blog Valleystä johon linkki tuossa yläpuolella, kiitos vaan tekijälle!

Pussiruokadietteily tulee jo korvista ulos, onneksi on jo viimeinen (viides!) päivä menossa. Painoa oli tänä aamuna vaa'alla lähtenyt 2,3kg, se kai on ihan hyvä saavutus kuitenkin. Huomenna meinaan palkita itseni ihan oikealla ruoalla, olen tässä jo yrittänyt pähkäillä mitä minun tekee eniten mieli. Ehkä menen lounas sushille, nam! Herkkulakko jatkuu kuitenkin edelleen...

Kouluvalmistelut on käynnistyneet kansion tyhjäämisellä lähärikoulun papereista, uutta ruutupaperia on iso nippu ja kynät on teroitettu. Myös uuden opiskelijakortin tilasin! Ensi viikolla yritän vielä treffailla muutamat ystävät, käydä jumpassa ja selailla vähän niitä tylsiä oppikirjoja, sitten saakin koulu minun puolesta jo alkaa!

Ei tänään tämän enempää, rauhallista sunnuntaita kaikille.